Medlemsvillkor | MQ MarQet

Ditt medlemskap innebär att vi kommer behandla dina personuppgifter. I medlemsvillkoren har vi lyft fram några viktiga delar i vår behandling som krävs för att vi ska kunna ge dig dina förmåner. Fullständig information om vår personuppgiftsbehandling hittar du i vår integritetspolicy.
 

ALLMÄNT

Villkoren gäller för medlemmar i MQ MarQet Kundklubb. Som medlem samlar du bonuspoäng på alla dina inköp, både i butik och på marqetstores.se, och du får unika erbjudanden och förmånliga rabatter. Dessa medlemsvillkor kan komma att uppdateras. Du hittar den senaste versionen av våra medlemsvillkor på marqetstores.se/kundklubb. 

MEDLEMSKAPET

Medlemskapet i MQ MarQet Kundklubb är kostnadsfritt och du anmäler dig i någon av våra butiker eller på marqetstores.se. För att bli medlem måste du fyllt 18år och vara folkbokförd i Sverige. Ditt medlemskap är personligt och får inte överlåtas till någon annan. Medlemskapet är kortlöst och du använder din legitimation för att identifiera dig i kassan när du handlar samt för att registrera dina köp. För att kunna administrera ditt medlemskap behöver vi din e-postadress, mobilnummer samt personnummer. 

EN PERSONLIG UPPLEVELSE

Vi vill att du ska känna dig unik som medlem hos oss. Därför kommer vi se till att de erbjudanden och förmåner du får av oss är personligt anpassade efter dig. För att kunna ge dig personliga erbjudanden och förmåner behöver vi behandla dina personuppgifter som exempelvis namn, användarnamn, medlemsnummer, medlemsnivå, födelsedatum, kön, kontaktuppgifter (som adress, epost och mobilnummer), köphistorik och användargenererade data (som klick- och besöksstatistik). Baserat på dina uppgifter vi samlar in utför vi analyser som kan resultera i att du sorteras in i en kundgrupp eller får en unik profil. Insikterna från analysen ligger till grund för vår kommunikation till dig och används för att kunna ge dig personliga erbjudanden och anpassade förmåner. Du får av oss även anpassade nyheter, produktrekommendationer, inspiration, inbjudningar till events/ klubbdagar och förtur på rea. 

DINA UPPGIFTER

Vi kommer i första hand att samla in din information direkt från dig men för att kontrollera att vi har rätt adressuppgift till dig kan vi också behöva kontrollera informationen mot offentliga register. Vi sparar uppgifterna till dess att medlemskapet avslutas alternativt under en period om 24 månader efter att vi samlat in uppgiften. En fullständig information om hur vi använder dina personuppgifter finns samlade i vår integritetspolicy

VÅR KOMMUNIKATION

Vi vill göra det så smidigt som möjligt för dig att ta del av våra erbjudanden och lämna annan information om ditt medlemskap eller andra spännande saker som händer hos oss. Du kommer därför att få kommunikation från oss, (innefattande våra olika koncept) i flera olika kanaler, t.ex. via epost, sms, postala utskick, sociala medier, applikationer eller andra liknande kanaler. Självklart har du också möjlighet att välja i vilken kanal som du vill ta emot vår kommunikation. För detta ändamål kommer vi därför att behandla din e-postadress och mobilnummer. Vårt sätt att kommunicera på är ett led i att digitalisera MQ MarQet Kundklubb – smidigare för dig och bättre för miljön!

ANSVAR OCH MEDLEMSKAPETS UPPHÖRANDE

Ditt medlemskap i MQ MarQet Kundklubb gäller tills vidare. Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap genom att kontakta kundservice. Vid avslut av medlemskap raderas alla personuppgifter som har samlats in och behandlats för att uppfylla dessa medlemsvillkor. Om du inte gör ett medlemsköp på 24 månader kommer ditt medlemskap automatiskt att avslutas och de personuppgifter som har samlats in och behandlats för att uppfylla dessa medlemsvillkor raderas. 

Vi förbehåller oss rätten att säga upp ett medlemskap vid misstanke om missbruk av medlemskapet. Vi ansvarar inte för förluster eller skador p.g.a. tekniska fel, nedsatta funktioner eller andra liknande fel som relaterar till ditt medlemskap i MQ MarQet Kundklubb. Detta gäller inte ansvar som inte kan uteslutas enligt tvingande lagstiftning. 

DINA RÄTTIGHETER

Vi behandlar dina personuppgifter bara om det är nödvändigt för att kunna uppfylla våra åtaganden till dig som medlem. Din integritet är viktig för oss och vi vill därför göra dig uppmärksam på dina rättigheter:

- Du kan närsomhelst invända mot vår direktmarknadsföring. Du har också möjlighet att välja i vilken kanal som du vill ta emot vår marknadsföring genom att kontakta .
- Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap hos oss och då kommer vi att ta bort dina personuppgifter som är kopplade till ditt medlemskap. Även om du väljer att avsluta ditt medlemskap kan vi fortsätta behandla vissa personuppgifter när vi måste göra det enligt lag (t.ex. transaktionsdata enligt bokföringslagen) eller när vi har avgörande berättigande skäl att göra det (t.ex. när vi behandlar anonyma data i affärsutvecklingssyfte).

Vill du veta mer om dina rättigheter och se fullständig information om hur vi behandlar dina personuppgifter, är du välkommen att läsa MQ MarQet AB:s integritetspolicy här

KONTAKT

Vid frågor om ditt medlemskap, kontakta oss gärna på kundklubb@mq.se

Har du frågor gällande GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter, kontakta oss på gdpr@mq.se.